Σίγουρα ο περισσότερος κόσμος μοιράζει τον καθημερινό του χρόνο ανάμεσα στο σπίτι και στην δουλειά. Ειδικά στον χώρο της εργασίας υπάρχει μια καθημερινή πίεση και το σπίτι από την άλλη θα πρέπει να αποτελεί ένα καταφύγιο στο οποίο θα υπάρχει η κατάλληλη άνεση, ασφάλεια αλλά και η απαραίτητη ηρεμία, παράγοντες οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδανικοί για την όποια ξεκούραση του καθενός, την χαλάρωση και την φόρτιση των μπαταριών για την επόμενη ημέρα. Θα εξηγήσουμε παρακάτω που συμβάλλει η θερμοπρόσοψη σε αυτό.

Μειώστε τα προβλήματα με θερμοπρόσοψη

Σίγουρα κάθε κατοικία έχει τα δικά της προβλήματα και απαιτεί καθημερινά αρκετό από τον χρόνο μας για να μπορεί να υπάρχει η σχετική άνεση, η κατάλληλη ασφάλεια αλλά και η μείωση των καθημερινών εξόδων. Σίγουρα κάποια έξοδα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε αλλά σίγουρα μπορούμε να μειώσουμε κάποια άλλα με αισθητό τρόπο και σε μικρό βάθος χρόνου ώστε να μπορούμε να είμαστε αρκετά πιο ήσυχοι και να έχουμε χρόνο για άλλες πιο ευχάριστες καθημερινές ασχολίες.

Πετρέλαιο αέριο ρεύμα

Οι παραπάνω λέξεις είναι απλά 3 λέξεις. Οι οποίες όμως έχουν μια περίεργη δύναμη και ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση τα νοικοκυριά τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Το κοινό χαρακτηριστικό τους πέρα της διαφορετικότητας τους είναι το κόστος. Γιατί κάθε μια λέξη από αυτές τις 3 μεταφράζεται σε χρήμα αλλά και σε καθημερινή γκρίνια.

Η λύση για οικονομία είναι η θερμοπρόσοψη

Ευτυχώς στις μέρες μας αρκετοί πλέον κατασκευαστές πέρα από την ομορφιά του κτιρίου το οποίο έχουν αναλάβει, δίνουν μεγάλη σημασία στην θερμοπρόσοψη της κατασκευής , έναν παράγοντα ο οποίος πέρα από τα πολλά οφέλη τα οποία έχει συμπεριλαμβάνει και το όφελος της οικονομίας και τις λιγότερης σπατάλης χρημάτων για καύσιμα αλλά και ρεύμα.

Πως βοηθάει η θερμοπρόσοψη

Εργασίες θερμοπρόσοψης στην Αθήνα

Η κάθε κατασκευή έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά ανάλογα βέβαια και την περιοχή στην οποία βρίσκεται, με εξωτερικά καιρικά φαινόμενα τα οποία την καταπονούν αλλά και της δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα όπως ανάπτυξη υγρασίας σε αρκετές περιπτώσεις αλλά και άλλα φαινόμενα όπως η μούχλα. Και σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει περιπτώσεις για κατοικίες οι οποίες είναι ζεστές το καλοκαίρι και κρύες το χειμώνα.

Η εξωτερική θερμοπρόσοψη σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει όχι μόνο στην διατήρηση της καλής κατάστασης της κατασκευής σας αλλά και στην διατήρηση ιδανικών θερμοκρασιών εσωτερικά αυτής. Με λίγα λόγια δεν αφήνει την ζέστη το καλοκαίρι και το κρύο το χειμώνα να εισχωρήσουν στο εσωτερικό της κατοικίας σας.

Συνεπώς και αυτομάτως έχουμε καλύτερη ενεργειακή απόδοση στον χώρο μας, και σίγουρα λιγότερα έξοδα σε ότι έχει να κάνει με την αγορά καυσίμων, αλλά και την αλόγιστη σπατάλη ρεύματος.

Έτσι επιτυγχάνουμε να έχουμε έναν χώρο ο οποίος θα είναι δροσερός το καλοκαίρι και ζεστός τον χειμώνα, μιας και η διατήρηση της θέρμανσης η της ψύξης μέσω των συσκευών μας θα διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο εσωτερικό της κατοικίας.

Και φυσικά άλλο ένα μεγάλο όφελος είναι η μη δημιουργία παραγόντων όπως η υγρασία και η μούχλα παράγοντες οι οποίοι από μόνοι τους μας ωθούν να κάνουμε ακόμα περισσότερα έξοδα για να τους εξαλείψουμε.


Προσφορά θερμοπρόσοψης

45€1 τετραγωνικό μέτρο
  • από 70 τ.μ
  • 20ετής εγγύηση

Αξιολογήσεις 

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος ( Μηχανικός ΕΜΠ)

Τα συστήματα θερμοπρόσοψης της Monotica ακολουθούν πιστά τις προδιαγραφές που απαιτεί ο κανονισμός ενεργειακής απόδοσης κτιρίων. Τα συστήματα θερμοπρόσοψης της εταιρείας προστατεύονται από ανθεκτικά στεγανωτικά επιχρίσματα που μπορούν να αντέξουν στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Ο καιρός στην χώρα μα ς αλλάζει και οι απαιτήσεις για οικονομία στο ρεύμα και σστο πετρέλαιο συνεχώς αυξάνονται. Η θερμοπρόσοψη Monotica από 45€ / 1 τ.μ. εγγυάται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και διατίθεται σε όλα τα πάχη και επιθυμητούς χρωματισμούς.

Περικλής Σιώμος (Μηχανολόγος)

Εφαρμόσαμε θερμοπρόσοψη σε κτίριο στην Αθήνα με την Monotica. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Σε όλη την διάρκεια του χρόνου, χειμώνα και καλοκαίρι το σπίτι διατηρεί σταθερή θερμοκρασία με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος. Η θερμοπρόσοψη μας βοήθησε να εξοικονομήσουμε 40% ενέργεια τουλάχιστον αφού συνδιάστηκε με θερμομόνωση οροφής