Όλες οι εργασίες μονώσεων και στεγανοποιήσεων απαιτούν εξειδικευμένη εργασία, τεχνογνωσία και εμπειρία. Εμείς στη Monotica, σας παρέχουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες, διαθέτοντας σωστά καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μας επιλέξετε:


Εμπειρία

Η εμπειρία στο χώρο που διαθέτουμε τόσο εμείς όσο και το συνεργαζόμενο τεχνικό συνεργείο μας είναι μακροχρόνια.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο αυτό πάνω από 20 χρόνια, έχοντας εφαρμόσει πολλά και διαφορετικά υλικά ακόμη και σε πολύ ιδιαίτερες και δύσκολες περιπτώσεις.


Τεχνικές Γνώσεις

Στον  τομέα της τεχνογνωσίας, η εταιρεία μας διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό που γνωρίζει πραγματικά τις διαδικασίες στις εργασίες μονώσεων και στεγανοποιήσεων. Έτσι είστε σίγουροι ότι το έργο που θα εφαρμόσουμε είναι το κατάλληλο για την περίπτωσή ή το πρόβλημά σας.


Δωρεάν επίσκεψη & Μελέτη

Εμείς στην Monotica, αναλαμβάνουμε να έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας για μία κατ’ ιδίαν επίσκεψη και διάγνωση του ζητήματός σας.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις και αυτό γίνεται με την εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου, επίσης δωρεάν.


Χρήση πιστοποιημένων υλικών

Στην Monotica, επειδή ακριβώς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι ένα έργο να έχει αποτελεσματικότητα και να διορθώνει τα υπάρχοντα προβλήματα μια και καλή, χρησιμοποιούμε μονάχα άριστα πιστοποιημένα υλικά. Έτσι η τελική εφαρμογή σε συνδυασμό με τις τεχνικές που εφαρμόζουμε είναι η καλύτερη δυνατή.


Εξοπλισμός

Στην εταιρεία μας, διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό για κάθε εργασία μονώσεων, κάνοντας έτσι εφικτό την άμεση εφαρμογή του έργου.

Ο σωστός εξοπλισμός είναι απαραίτητος τόσο για την εφαρμογή όσο και για την προετοιμασία των επιφανειών, που πολλές φορές είναι σε κακή κατάσταση.


Άριστη ποιότητα εργασίας

Μόνο στην Monotica, θα βρείτε την υψηλή ποιότητα εργασίας που ζητάτε.

Αν θέλετε το έργο σας να έχει εγγυημένη αποτελεσματικότητα, εμπιστευτείτε μας και ξενοιάστε από τα προβλήματα.


Συνέπεια

Εξίσου σημαντικό με την αποτελεσματικότητα είναι ένα έργο να ολοκληρώνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να μην μένει εκτεθειμένη η οικοδομική κατασκευή και για να γίνεται καταλληλότερος προγραμματισμός.

Το τεχνικό συνεργείο μας σας εγγυάται ότι το έργο σας θα παραδοθεί τη συμφωνηθείσα ημερομηνία.


Αξιοπιστία

Η εταιρεία μας έχει εφαρμόσει δεκάδες έργα σε όλη την Ελλάδα, αφήνοντας όλους τους πελάτες της ικανοποιημένους, αποδεικνύοντας την υψηλή αξιοπιστία μας!


Εγγύηση

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του να επιλέξει κανείς την Monotica, είναι ότι παρέχει γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας του έργου με τη μορφή ρήτρας.

Έτσι σας εξασφαλίζουμε ότι η τελική εφαρμογή θα είναι άριστη, αφού σε άλλη περίπτωση επιβαρυνόμαστε εμείς τις διαδικασίες επισκευής.

Η συνολική εγγύηση της Monotica είναι πολυετής κάτι που αποδεικνύει ότι είμαστε σίγουροι για τη δουλειά μας!


Χαμηλές τιμές

Αν και οι εργασίες μονώσεων είναι συνήθως ακριβές, εμείς στην εταιρεία μας έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τις τιμές στο ελάχιστο.

Μόνο σε εμάς θα βρείτε μονώσεις ταρατσών από 10 ευρώ το τ.μ. ! Και φυσικά με την καλύτερη ποιότητα δουλειάς.


Πανελλαδική κάλυψη

Η εταιρεία Monotica είναι από τις ελάχιστες που μπορούν και παρέχουν πανελλαδική κάλυψη, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να ζητήσει την εφαρμογή κάποιου έργου, ανεξάρτητα με την περιοχή που βρίσκεται.


Γιατί εμάς;

Γιατί η εταιρεία Monotica, μπορεί και είναι κοντά στον πελάτη, ακόμη και μετά την εφαρμογή, σε οποιαδήποτε έργο μόνωσης ή στεγανοποίησης.