Ανακλαστικό υλικό BLANC FIXE 3 (σειρά REFLECTIVO +70°C)

Το BLANC FIXE 3 είναι λειτουργικό και ανθεκτικό ακόμα και σε κατακράτηση νερών. Η ενιαία μεμβράνη που δημιουργείται έχει υψηλή ελαστικότητα και μεγάλη αντοχή στο νερό. Η ιδιότητά του στην υπέρυθρη και υπεριώδη ακτινοβολία δεν επιτρέπει τη θέρμανση της επιφάνειας και του υποστρώματος από τον ήλιο

REFLECTIVO® +70°C – Ανακλαστική μόνωση ταράτσας

Η μεμβράνη ψυχρής συγκόλλησης - εμποτισμού reflectivo +70c μπορεί να εφαρμοστεί ιδανικά σε ταράτσες με φωτοβολταϊκά πάνελ, λόγο της ευκαμψίας της στα εμπόδια, ή σε ταράτσες που απαιτούνται μη εύφλεκτα υλικά.

Ασφαλτόπανο X-THERMAL RUBBER +70°C

X THERMAL RUBBER +70°C ελαστοπλαστομερής (sbs - app) ασφαλτική μεμβράνη (ασφαλτόπανο για στεγάνωση), από πίσσα τροποποιημένη με πολυμερή app όπως και υγρό λάστιχο sbs, ενίσχυση υφάσματος spunbond πολυεστέρα και σταθεροποιημένη με μακριές ίνες γυαλιού, ψυχρή ευκαμψία (ελαστικότητα) -25°C

Πώς να κάνω θερμοπρόσοψη μόνος μου

Σύμφωνα με τον κανονισμό ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) η θερμική αντίσταση των υλικών πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1, 8 (R ≥ 1,8) δηλαδή θερμομονωτικό υλικό όπως πολυστερίνη eps ή xps ή πετροβάμβακας σε πάχος μεγαλύτερο των 6 εκατοστών (6cm).

Στεγάνωση ταράτσας με ασφαλτόπανα και επαλειφόμενα

Επιπλέον, η μόνωση αποτρέπει την ανάπτυξη μούχλας και τις δομικές ζημιές, διατηρώντας μια σταθερή εσωτερική θερμοκρασία. Η επένδυση στην στεγανοποίηση της ταράτσας είναι μια στρατηγική απόφαση που βελτιώνει την απόδοση του σπιτιού μας, επηρεάζει θετικά την ποιότητα ζωής μας και μειώνει το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

By |2024-02-01T19:32:26+02:001 Φεβρουαρίου, 2024|Στεγανοποιήσεις|0 Σχόλια

Θερμοπρόσοψη κτιρίων και πρόγραμμα Εξοικονομώ 2024

Η θερμική πρόσοψη, είναι σημαντική για τον σύγχρονο κτιριακό σχεδιασμό, καθώς βοηθά στην ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα. Λειτουργεί ως μια προστατευτική μπάρα ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό περιβάλλον, ελέγχοντας τη μεταφορά θερμότητας.

Πολλές απόψεις για μονώσεις ταρατσών το 2023 – Τι επιλέγω;

Οι πελάτες δεν γνωρίζουν τις ιδιότητες των υλικών και στο άκουσμα των διαφόρων επιστημονικών ορολογίων των μονωτικών προβαίνουν πολλές φορές σε λάθος επιλογή. Θα ακούσουν από συναδέλφους για συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ, απόλυτη αγωγιμότητα, θερμική αντίσταση R, αναπνοή της μόνωσης, διαφυγή των υδρατμών, εξηλασμένη και διογκωμένη πολυστερίνη, αεραγωγούς εκτόνωσης, υβριδικά και ρητινούχα υλικά.

Στεγανοποίηση στέγης και εναλλακτικά υλικά

Ξέρουμε πολύ καλά και έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τη στεγανοποίηση ταρατσών. Είναι μια εργασία σχεδόν απαραίτητη πλέον σε πολυκατοικίες, σπίτια αλλά και οποιαδήποτε κτιριακή εγκατάσταση. Υπάρχουν πάρα πολλές μέθοδοι και πάρα πολλά υλικά που χρησιμοποιούνται ενώ συνεχώς εμφανίζονται και νέα υλικά, πιο ανθεκτικά, πιο απορροφητικά, πιο αποτελεσματικά.

Θερμομόνωση με DOW – Ιδιότητες και πλεονεκτήματα

Το XPS είναι η γνωστη εξηλασμένη πολυστερίνη που χρησιμοποείται συχνά για μονώσεις οποιασδήποτε επιφάνειας. Η μόνωση με Dow XPS είναι ένας τύπος αφρώδους θερμομονωτικού υλικού που κατασκευάζεται από πολυστυρένιο, ένα θερμοπλαστικό πολυμερές κατάλληλο για μόνωση. Η διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει την τήξη των σφαιριδίων πολυστυρενίου και την εξώθησή τους σε ένα συνεχές πάνελ αφρού, το οποίο στη συνέχεια κόβεται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για διαφορετικές εφαρμογές.