Η πισίνα είναι η χαρά του καλοκαιριού,

Ατελείωτες βουτιές δροσιάς, καλοκαιρινά pool parties…

Η διασκέδαση είναι επιτακτική και υποχρεωτική.

Έχετε όμως υπόψη ότι μία πισίνα καταναλώνει πολλή ενέργεια, άρα και χρήματα;

Η θέρμανση του νερού, η συντήρηση, ο καθαρισμός και η συνεχόμενη ανάγκη για φρέσκο νερό είναι υποχρεώσεις που επιβαρύνουν οικονομικά τον ιδιοκτήτη. Η καλύτερη λύση για να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε ξέγνοιαστοι, είναι η σωστή μόνωση της πισίνας!


Όλα τα προβλήματα έχουν και την λύση τους

Στις πισίνες, λόγω της αυξημένης πίεσης που ασκεί ο μεγάλος όγκος νερού, προκαλούνται διαρροές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται επιπλέον έξοδα για τον ιδιοκτήτη. Βασικός παράγοντας που προκαλεί φθορά είναι και το χλώριο που περιέχεται στο νερό της πισίνας και οδηγεί σε σταδιακή αλλοίωση των υλικών κατασκευής της. Η θερμότητα όμως που συγκεντρώνεται στην ατμόσφαιρα τις πρωινές ώρες (και την οποία χρειαζόμαστε κατά τις βραδινές ώρες για να είναι ζεστό το νερό) είναι επιπλέον πρόβλημα, διότι είναι κρίμα να μένει ανεκμετάλλευτη! Μόλις αντιληφθείτε τα οφέλη της μόνωσης, θα μετανιώσετε που δεν το κάνατε νωρίτερα.


Ποιες πισίνες χρειάζονται μόνωση

  • πισίνες που βρίσκονται κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές,
  • που βρίσκονται υπό κατασκευή,
  • οι εσωτερικού χώρου (που απειλούνται από εξάτμιση του νερού λόγω της αυξημένης υγρασίας) και,
  • η ΔΙΚΗ ΣΑΣ

θα επωφεληθούν από την επαγγελματικών προδιαγραφών εργασία που προσφέρει η εταιρία μας.


Τα οφέλη :

  • Η πισίνα θα έχει περισσότερη αντοχή στην υδροστατική πίεση του νερού ακόμη και στα σημεία που βαθαίνει το έδαφός της και δεν θα είναι ευάλωτη σε διαρροές και ρωγμές.
  • Το καλοκαίρι, τα κύματα ζέστης από το εξωτερικό περιβάλλον θα «φιλτράρονται» μέσα από τα μονωτικά υλικά και δεν θα θερμαίνουν εύκολα το νερό.
  • προστατεύει από την απώλεια θερμότητας τα βράδια του καλοκαιριού. Το νερό θα διατηρεί τη θερμότητα (προερχόμενη από φυσικές πηγές) κατά τις νυχτερινές ώρες, ώστε να μην χρειάζεστε επιπλέον ενέργεια για θέρμανση.
  • Εξοικονομείτε μέχρι και 30-40% των χρημάτων που θα δαπανούσατε σε ρεύμα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας η οποία παρέχει ένα άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, που απαρτίζετε από σοβαρούς και άριστους επαγγελματίες με πολυετή πείρα σε θέματα σωστού τρόπου εφαρμογής.