Τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις ταράτσες είναι πολλά και διάφορα. Ας δούμε τι πρέπει να προσέξετε σε αυτά:

  • Τι προδιαγραφές έχουν. – Εξετάζοντας τις προδιαγραφές των επιλεγμένων υλικών, μπορούμε να καταλάβουμε αν κάνουν για το χώρο ή την επιφάνεια που θέλουμε να τα εφαρμόσουμε.
  • Ποια είναι η εταιρεία παραγωγής τους. – Αν και αυτό είναι υποκειμενικό, εντούτοις συνηθίζεται τα πιο επώνυμα υλικά να έχουν και την καλύτερη εφαρμογή.
  • Από ποια χώρα κατασκευής προέρχονται. – Η χώρα προέλευσης είναι σημαντικό να την εξετάζουμε, αφού κάθε χώρα προδιαγράφει  διαφορετικά τις συνθήκες και τα στάδια παραγωγής των μονωτικών υλικών. Το καλύτερο είναι να διαθέτει το υλικό ευρωπαϊκή πιστοποίηση ce.
  • Τον τρόπο εφαρμογής τους. – Πολλά υλικά μονώσεων απαιτούν επιπλέον πρόσμικτα υλικά ή εργαλεία για την τοποθέτησή τους, κάτι που εκτός των άλλων ίσως ανεβάσει και λίγο την τιμή.
  • Το αν είναι τα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. – Τα πιο σύγχρονα υλικά έχουν προδιαγραφές κατασκευής με βάση υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου.
  • Την τιμή! – Εδώ θα συναντήσετε υλικά με παρόμοια χαρακτηριστικά και ιδιότητες σε πολύ διαφορετικές τιμές. Οπότε πρέπει να προσέξετε.

Θερμομονωτικά υλικά

θερμομονωτικά υλικά

Προστασία από ζέστη και κρύο με θωράκιση και εξοικονόμηση ενέργειας. Αναβαθμίζουν ενεργειακά την οικία σας

Στεγανωτικά υλικά

Στεγανωτικά υλικά

Υλικά στεγανωτικά για αντιμετώπιση υγρασίας και μούχλας.Προστασία του οπλισμού του οικοδομικού σκελετού

Για να μην πέσετε σε κάποιο λάθος, εμείς στη Monotica, σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις υλικών μονώσεων, που είναι αρκετά οικονομικές και διατηρούν όλες τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις και προδιαγραφές. Προσοχή : Στην Monotica δεν εμπορευόμαστε μονωτικά υλικά