Πλάκες dow (εξηλασμένη πολυστερίνη xps)

οι πλακες dow διαθετουν πολυ χαμηλο συντελεστη θερμοαγωγιμοτητας και ειναι απο τις πιο γνωστες στον χωρο της θερμομονωσης.

Το εξηλασμενο της dow χαρακτηριζεται ως νεκρο υλικο μη διαπερατο σε διαχυση υδρατμων ,σε αντιθεση με το διογκωμενο eps. Η dow τα τελευταια χρονια εφερε στον χωρο των μονωσεων το dow xenergy που εχει ακομα πιο χαμηλο συντελεστη απο το γνωστο γαλαζιο dow.

Η τιμη για την απλη πολυστερινη των 5 cm της dow ειναι στα 7,50€ / 1 τ.μ.

Xenergy dow (xps εξηλασμένη)

dow xenergyΤο Xenergy είναι η νέα γενιά γκρί θερμομονωτικών αφρώδους εξηλασμένου πολυστυρενίου της εταιρίας DOW, που προσφέρει μέχρι και 17% καλύτερο συντελεστή αγωγιμότητας (λ) σε σχέση με τις παραδοσιακές μπλε πλάκες της DOW και μέχρι 26% καλύτερο συντελεστή αγωγιμότητα σε σχέση με τα συμβατικά, ανταγωνιστικά προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα εξακολουθεί να προσφέρει τα άριστα και δοκιμασμένα χαρακτηριστικά των μπλε πλακών της DOW, ήτοι υψηλές μηχανικές ιδιότητες, άριστη αντίσταση στην υγρασία, σταθερότητα διαστάσεων, καλή διαπνοή, εύκολη τοποθέτηση και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η τιμή για τις xenergy ειναι στα 10€ /  1 τ.μ. πλάκες των 5 cm

εξηλασμένη πολυστερίνη xps μπλε