εταιριες παραγωγης, πωλησης μονωτικων υλικων που εμπιστευομαστε.Οι πιο αξιοπιστες εταιριες υλικων στον χωρο της ελλ. αγορας.επισκεπτειτε τα site τους.

Η εταιρεία Monotica, βασιζόμενη στην μακρόχρονη εμπειρία της τόσο στον τομέα της υλοποίησης έργων μονώσεων, όσο και σε αυτόν των μονωτικών και στεγανωτικών υλικών, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται μονάχα σε επώνυμες, καταξιωμένες και πιστοποιημένες εταιρείες παραγωγής όπως είναι:

ESHA

ESHA

Η συγκεκριμένη εταιρεία παράγει τα καλύτερα προϊόντα στεγάνωσης και οδοποιίας, που πληρούν και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Ιδιαίτερα οι ασφαλτικές στεγανωτικές μεμβράνες της, συνθέτουν τις πιο αξιόπιστες υγρομονωτικές λύσεις στην αγορά και είναι ευρέως αποδεκτά προϊόντα. Παράλληλα, με την εξελιγμένη τους δομή, ενσωματώνουν στοιχεία εξοικονόμησης ή παραγωγής ενέργειας στη μάζα τους και εξελίσσονται σε ολοκληρωμένα δομικά υλικά με ειδικές ιδιότητες.

Fibran

fibran

Τα θερμομονωτικά υλικά της εταιρείας αυτής αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή για εφαρμογές που απαιτούν εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των θερμικών δαπανών. Τα προϊόντα αυτά είναι κατασκευασμένα με εξελιγμένη τεχνολογία, ώστε να παρέχουν τέλεια θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία.

Isomat

isomat

Η εταιρεία Isomat με την πολύχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για κάθε τύπου στεγάνωση ή μόνωση του χώρου. Διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία στεγανωτικών μεμβρανών, ενώ όλα της τα προϊόντα, (τσιμεντοειδή, ακρυλικά, πολυουρεθανικά, κλπ) διακρίνονται από πιστοποίηση CE, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες (89/106).

BASF

basf

Η εταιρεία BASF ασχολείται γενικότερα με προϊόντα χημικά, πλαστικά, κλπ. Στην Ελλάδα έχει μία παρουσία 60 ετών και ειδικεύεται σε υλικά μόνωσης, για τα οποία διαθέτει και τα ανάλογα πρότυπα. Εξάλλου η BASF εφεύρε την διογκωμένη πολυστερίνη EPS! Παράλληλα με την εξέλιξη των ερευνών η εταιρεία προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, δημιουργώντας προϊόντα εμπλουτισμένα, με ενισχυμένη απόδοση και βελτιωμένη αντοχή στις υγρασίες.

Bauder

bauder

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχοντας εμπειρία δεκαετιών στην πλάτη της, προσφέρει ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα προϊόντα μόνωσης, όπως είναι τα ασφαλτόπανα και οι θερμομονωτικές πλάκες πολυουρεθάνης. Η γερμανική Bauder, θεωρείται η κορυφαία στη χώρα της και η τρίτη πανευρωπαϊκά στην παραγωγή μονωτικών προϊόντων, κάτι που αποδεικνύει την αξιοπιστία της.

Macon

macon

Η εταιρεία αυτή προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων στεγανοποίησης, για πάνω από 1000 λύσεις και εφαρμογές. Ασφαλτόπανα, ελαστομερή SBS και πλαστομερή ΑΡΡ, αυτοκόλλητα, αντιριζικά, μεμβράνες PVC και ΤΡΕ, κλπ.

Περισσοτερες εταιρείες παραγωγης μονωτικων υλικων θα βρειτε στον ΠΣΕΜ πανελληνιο συνδεσμο εταιρειων μονωσης, καθως και εφαρμοστές μονωτές