μόνωση ταρατσας hyperdesmoΩς το πιο εκτεθειμένο μέρος ενός ακινήτου, η ταράτσα απαιτεί επιπλέον προστασία από ζητήματα όπως υγρασία, διαρροές και πιο σοβαρές ζημιές που με τη σειρά τους οδηγούν σε δαπανηρές επισκευές. Ένα αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσετε την ταράτσα και συνεπώς, ολόκληρο το οικοδόμημά σας είναι η μόνωση της ταράτσας με Hyperdesmo.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε γιατί η στεγανοποίηση της ταράτσας σας είναι σημαντική, καθώς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μέθοδο Hyperdesmο.

Γιατί η στεγανοποίηση της ταράτσας σας είναι σημαντική;

Είτε πρόκειται για επίπεδο είτε κεκλιμένο δάπεδο, είναι σημαντικό η ταράτσα σας να προστατεύεται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα και ζημιές. Η εφαρμογή μιας αδιάβροχης μεμβράνης στην ταράτσα του ακινήτου σας δημιουργεί ένα στρώμα που θα μειώσει την πιθανότητα υγρασίας, μούχλας και άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με εξωτερικούς παράγοντες.


Τα χαρακτηριστικά της μεθόδου Hyperdesmo

Η μέθοδος Hyperdesmo είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα στεγανοποίησης το οποίο δημιουργεί ένα εντυπωσιακό προστατευτικό φράγμα, ιδανικό για κάθε επιφάνεια ταράτσας.

Το HYPERDESMO® είναι μια υγρή αδιάβροχη μεμβράνη που αποτελείται από ένα συστατικό, με βάση τη πολυουρεθάνη, και μπορεί να εφαρμοστεί σε 2 στρώσεις ή να καταλυθεί για να ωριμάσει σε 1 στρώση. Το διάλυμα σκληραίνει αντιδρώντας με την ατμοσφαιρική υγρασία και το σφραγιστικό σχηματίζει μια εξαιρετικά ελαστική και εξαιρετικά υδρόφοβη μεμβράνη με εξαιρετικές προστατευτικές ιδιότητες.

Η δομή του προϊόντος είναι υγρή, αλλά παχύρρευστη, επομένως η σύνθεση εφαρμόζεται πολύ απλά με τη χρήση είτε μιας συνηθισμένης βούρτσας, είτε ενός ρολό. Κατά την εφαρμογή είναι σημαντικό να τηρούνται προσεκτικά όλοι οι κανόνες εφαρμογής, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν μπορεί να αλλοιωθεί.

hyperdesmo γκρι χρώμα

Αυτή η μέθοδος είναι απλή και αξιόπιστη ταυτόχρονα. Προστατεύει τις κτιριακές κατασκευές από την υγρασία. Οι επαγγελματίες συχνά χρησιμοποιούν αυτό το υλικό κατά την επικάλυψη των υπογείων, καθώς και των συστημάτων επικοινωνιών και σωληνώσεων. Δεδομένου ότι αυτές οι κατασκευές συχνά εκτίθενται σε υπόγεια ύδατα, τα οποία τις καταστρέφουν, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί προστατευτική μαστίχη. Η διάρκεια ζωής της μεθόδου Hyperdesmo είναι μεγαλύτερη από 6 έτη και έτσι, δεν χρειάζεται κάποια εργασία επισκευής για αρκετό χρονικό διάστημα.

Επίσης, αυτό το υλικό είναι κατάλληλο για εργασίες σε ταράτσες ιδιωτικών κατοικιών, πισίνες, μπαλκόνια, ακόμη και δεξαμενές νερού.


Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Hyperdesmo

μονωση με hyperdesmo σε τσιμεντοκονίαΤο κύριο πλεονέκτημα της μεθόδου Hyperdesmo είναι η ευελιξία και η απλή εφαρμογή της, καθώς το υλικό είναι κατάλληλο για μόνωση διαφορετικών κατασκευών σε κατοικίες ή βiομηχανικές εγκαταστάσεις. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η αντοχή της στην υπεριώδη ακτινοβολία. Επίσης, το προϊόν αυτό έχει υδατοαπωθητική δράση. Υπό την επίδραση της υγρασίας, πολυμερίζεται και η επίστρωση γίνεται ανθεκτική και εξαιρετικά ελαστική (πάνω από 300%).

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η παρουσία τεσσάρων διαφορετικών χρωμάτων κατά την εφαρμογή πολλαπλών στρώσεων υλικού, γεγονός που διευκολύνει τον ποιοτικό έλεγχο. Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επεξεργασία χώρων υγιεινής, καθώς και σε άλλους χώρους όπου απαιτούνται αυστηρά πρότυπα υγιεινής. Επιπλέον, οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να παραβιάσουν την ακεραιότητα της επιφάνειας.

Το μέσο έχει αυξημένη πρόσφυση, γρήγορη πύκνωση, και ανθεκτικότητα. Οι ξαφνικές πτώσεις της θερμοκρασίας, καθώς και οι έντονες βροχοπτώσεις δεν επηρεάζουν τη δομή και την κατάσταση του υλικού. Η ελαστικότητα του θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια, επομένως δεν θα εμφανίζονται ρωγμές.

υπερδεσμο


Ζητήστε μας προσφορά για Hyperdesmo

Κάθε έργο που αφορά μόνωση ταράτσας στη MONOTICA είναι διαφορετικό. Αντιμετωπίζουμε κάθε ταράτσα με προσοχή και εξατομικεύουμε τα πάντα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνιτών μας θα εγκαταστήσει την απαραίτητη προστασία στεγανοποίησης άμεσα και επαγγελματικά.

Για να καθορίσουμε την καλύτερη πορεία δράσης, προσφέρουμε επίσης μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 210 2381-855

Πως μπορώ να εφαρμόσω Hyperdesmo μόνος μου;

Ασφαλτόπανο ή Hyperdesmo;

Ελληνικής παραγωγής στεγανωτικό hyperdesmo

Μέσος όρος ζωής των στεγανοποιήσεων