Τεχνικός υπεύθυνος (εργολάβος μονώσεων ταρατσών) στην εταιρεία Monotica από 30/06/1996 που εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής, Μυριοφύτου 30.

 Εξειδικεύεται στις στεγανοποιήσεις και θερμομονώσεις ταρατσών και έχει φέρει εις πέρας πληθώρα έργων με μεγάλη επιτυχία προσφέροντας στην Monotica επιπλέον τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα της μόνωσης, έχοντας εξασφαλίσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες στην τριαντάχρονη πορεία του.

Ο ρόλος του στην εταιρεία Monotica

Η δουλειά του είναι η επίβλεψη και η επιλογή των τεχνικών και των συνεργατών του κάθε έργου όπως και η επιλογή των υλικών αλλά και τα βήματα εφαρμογών που ακολουθούνται στα έργα της εταιρείας.

 Είναι υπεύθυνος του κάθε έργου και υπογράφει προσωπικά για την καλή λειτουργία της εγγύησης της κάθε εφαρμογής. Παρευρίσκεται και ελέγχει σχεδόν κάθε εργασία και φροντίζει για την πληρότητα των συνεργείων, την ακεραιότητα των υλικών αλλά και τα σωστά πρότυπα των εφαρμογών.

Συντάκτης τεχνικών άρθρων © Monotica

Επίσης επιμελείται όλα τα τεχνικά άρθρα που δημοσιεύονται στο blog της εταιρείας Monotica. 

Συνεργασία

Επίσημος συνεργάτης και εργολήπτης της εταιρείας μονώσεων Νικόλαος Μ. Μητσόγλου με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, Πελοπονήσου 81 με δ.τ  MONOTICAMHTSOGLOY – Monotrust, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εφευρέτης καινοτόμου θερμομονωτικού υλικού 

Μάριος Μητσόγλου(Airshell baloon 99%) – Με κατοχύρωση πατέντας για καινοτόμο θερμομονωτικό υλικό που εγκλωβίζει 99% στατικό αέρα στην μάζα του και εξασφαλίζει 10 φορές περισσότερη θερμομονωτικότητα από οποιοδήποτε συμβατικό υλικό, εφόσον η κύρια απόδοσή του οφείλεται στην πύκνωση αέρα, που έχει τον χαμηλότερο συντελεστή λ από όλα τα υλικά. Επίσης η προσθήκη ζεόλιθου στην θερμομόνωση δεν αφήνει τους υδρατμούς να έρθουν σε επαφή με τα υλικά, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία των συστημάτων.

Υπεύθυνος τήρησης προδιαγραφών ασφαλείας έργων CE

Είναι επίσης υπεύθυνος για την ασφάλεια των εργατών όπως και των παρευρισκομένων σε κάθε εφαρμογή,  λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και ακολουθώντας όλα τα ορθά ευρωπαϊκά πρότυπα CE αποπεράτωσης για το κάθε έργο του. 

Πιστοποίηση TUV AUSTRIA

Επικοινωνία  √

Το Email  επικοινωνίας
με τον Μάριο Μητσόγλου και άλλα profiles:

linkedin 

youtube  

playstore

facebook