Η προσφορα μας για την σαιζον του 2019 αφορα διπλη μονωση στεγανοποιηση με ασφαλτοπανο 5 kg / 1 τ.μ.sbs με ψηφιδα και διπλη στρωση με υαλοπανα. Τα ασφαλτοπανα εχουν την ιδιοτητα να απορροφουν την θερμοτητα λογο της ασφαλτου που περιεχουν με συνεπεια να θερμαίνεται ο εσωτερικός χωρος και παραλληλα να ζει λιγοτερο το ασφαλτοπανο γιατι δεχεται θερμικες καταπονησεις και συστολο διαστελλεται περισσοτερο. Δυστυχως ομως και αποδεδειγμενα ειναι το καλυτερο και το πιο ανθεκτικο υλικο στεγανοποιησης σημερα. Εμεις για να σας δωσουμε την καλυτερη εφαρογη που διαθετουμε , ενωσαμε την ασφαλτο με το γυαλι με συνεπεια να δωσουμε ενα στεγανωτικο φυλλο πολυ ισχυρο σε θερμiκες καταπονησεις αλλα και διατρηση. Το ασφαλτοπανο προστατευει την ταρατσα απο το νερο και το υαλοπανο απο τον ηλιο και την θερμοτητα. Συνεπως εχουμε μεγαλυτερη διαρκεια ζωης του ασφαλτοπανου, ως κυριο μερος της στεγανωσης, και χωρις να ανεβαζουμε την θερμοκρασια κατα τους θερινους μηνες.

Η στεγανοποιηση περιλαμβανει ασφαλτικο βερνικι ως ασταρωμα ταρατσας, επικολληση ασφαλτοπανου με φλογιστρο, επιστρωση υαλοπανων με ασφαλτικο πολτο ( 2 στρωσεις ), καλυψη ολων των στεγανωτικων στρωσεων με πολτο επισης & τελικη μορφη της μονωσης ειναι τρεις στρωσεις λευκου υβριδικου σμαλτου neoroof που αποδεδειγμενα ειναι αξιοπιστο υδροφοβο και ανακλαστικο υλικο.

Η προσφορα μας για την διπλη στεγανοποιηση ειναι απο 15€ / 1 τετραγωνικο μετρο και παρεχεται με 25ετη γραπτη εγγυηση καλης λειτουργιας.