(Ανακλαστική μόνωση ταράτσας)

REFLECTIVO +70°c PROJECT

Το σύστημα REFLECTIVO +70°C PROJECT κατασκευάζεται αποκλειστικά από την MONOTICA και αποτελείται από τρεις στεγανωτικές ελαστο – πλαστομερείς μεμβράνες, με μεγάλη αντοχή στον παγετό και τον καύσωνα.

Προσθήκη γραφίτη και θειικού βαρίου

Η καινοτόμα προσθήκη καθαρού γραφίτη και θειικού βαρίου στα υλικά επιτυγχάνει ανακλαστικότητα 99%, ενώ τα συμβατικά ανακλαστικά υλικά περίπου 80 – 90%.


Ανακλαστικά στεγανωτικά υλικά REFLECTIVO®

Τα υλικά που αποτελούν το REFLECTIVO +70°c έχουν ήδη τις ιδιότητες για θερμική αντίσταση και ελαστικότητα στον παγετό από τον παραγωγό τους.

Η προσθήκη των επιπλέον συστατικών από την Monotica στα υλικά του συστήματος, έχει ως συνέπεια την δημιουργία μίας ανθεκτικής και παντός καιρού μεμβράνης (4 seasons), που θα μπορούσε να αντέξει για πάρα πολλά χρόνια και σε οποιεσδήποτε δυσμενείς συνθήκες επιφέρει η κλιματική αλλαγή.

Ειδικά η προσθήκη θειικού βαρίου στην τελική επίστρωση, προσφέρει την μέγιστη προστασία στο σύστημα, αυξάνoντας σημαντικά τα προσδόκιμα ζωής του, εφόσον πολλαπλασιάζει την ανακλαστικότητα του υλικού ακόμα και στην υπεριώδη ακτινοβολία.

REFLECTIVO® +70°C


Μεμβράνες που αποτελούν το REFLECTIVO +70°C project

  1. Ασφαλτόπανο X THERMAL RUBBER +70°C 

(-20C ελαστικότητα στο κρύο, +70c μηδαμινή παραμόρφωση = 0%, ισχυρό διπλό οπλισμό, επιβραδυντές κάυσης).

xthermal +70c rubber

2. Ψυχρής συγκόλλησης μεμβράνη reflectivo polyester +70c για προστασία της ασφαλτικής μεμβράνης (ασφαλτοπάνου) από τον ήλιο και ενίσχυση της στεγανωτικής λειτουργίας του συστήματος. Υψηλής ανακλαστικότητας στεγανωτική μεμβράνη με πρόσθετα καθαρού γραφίτη σε σκόνη. Ο γραφίτης προστίθεται επι τόπου στην κατασκευή και συγκεκριμένα στα υλικά συγκόλλησης της μεμβράνης reflectivo. Δείτε εδώ  REFLECTIVO +70C (serie 2) PDF

REFLECTIVO +70C με ασφαλτόπανο xthermal συνδιασμός

Σειρά REFLECTIVO +70C

3. Χυτή ελαστική και ανακλαστική μεμβράνη REFLECTIVO SULFATE σε λευκό χρώμα με προσθήκη θειικού βαρίου για μέγιστη ανακλαστικότητα και προστασία.

λευκό σμάλτο reflectivo +70c /3


Χρήσεις του θειικού βαρίου 

Το θειικό βάριο αποδεδειγμένα αντανακλά εκτός από την απλή ακτινοβολία, την υπεριώδη αλλά και την υπέρυθρη. Χρησιμοποιείται ως χρωστική σε φωτοτυπικό χαρτί και ως σκιαγραφικό σε εξετάσεις νοσοκομειακές διότι έχει την ιδιότητα να απορροφά τα φωτόνια και να σκιαγραφεί τα εστιαζόμενα σημεία.

Το θειικό βάριο στην μόνωση της ταράτσας, είναι η απάντηση στην κλιματική αλλαγή και στις καταστρεπτικές συνέπειες της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας.

Τα παραπάνω υλικά του συστήματος REFLECTIVO +70°C μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα και ξεχωριστά από τα υπόλοιπα υλικά, ως υγρομόνωση ή ως ανακλαστική μόνωση ταράτσας.


Οι μεμβράνες της σειράς REFLECTIVO +70°C κατασκευάζονται και εισάγoνται αποκλειστικά για την MONOTICA από τα μεγαλύτερα, πιστοποιημένα εργοστάσια στην Ιταλία.

logo monotica