Το συστημα KRYSTOL WATERSTOP (KWS)για οικοδομικες ενωσεις

Το συστημα αυτο ειναι ενα εφευρετικος τροπος στεγανοποιησης των ενωσεων (τοιχο με τοιχο η δαπεδο),που αλλαζει τον τροπο της εκτελεσης της εργασιας.Αντικαθιστα το PVC και τα συστηματα που χρησιμοποιουν διογκουμενα υλικα.οπως το Bentonite,εξασφαλιζοντας απολυτη προστασια απο το νερο και αλλες χημικες ενωσεις.

Ειναι πολυ πιο ευκολα και φθηνο να αντικατασταθει.

Προσφερει δυο επιπεδα προστασιας απο το νερο ενα φυσικο εμποδιο/λωριδα με υψος 5εκ. περιπου και το υλικκο κρυσταλλοποιησης που υπαρχει μεσα στο υλικο.

Η αποτελεσματικοτητα του δεν μειωνεται με τον καιρο.

Δεν επηρεαζεται απο φυσικες ζημιες (κτυπηματα κ.τ.λ.)και δεν αλλαζει θεση οταν πραγματοποιειται η σκυροδετηση.

Το υλικο κλεινει απο μονο του τις μικρες ρωγμες γλιτωνοντας ετσι πολυτιμο χρονο και δαπανη.

Τα υλικα που χρησιμοποιουνται ειναι χρωματισμενα (κοκκινο & χρυσο)και ετσι η επιτηρηση γινεται ευκολα και γρηγορα πριν γινει η τελικη σκυροδετηση.

Το συστημα KRYSTOL για επισκευη ρωγμων και η μεθοδος επαλειψης για παλιες * καινουργιες επιφανειες

Η επαλειψη με τα τσιμεντοειδη υλικα Τ1 & Τ8 σε αρνητικη η θετικη πλευρα εξασφαλιζει πληρη στεγανοτητα.Το υλικο δεν παυει ποτε να λειτουργει και προστατευει τον οπλισμο.Εαν εχουμε ρωγμες λογω καθιζησης και συρρικνωσης , τοτε οι κρυσταλοι μεγαλωνουν και κλεινουν απο μονοι τους τη ρωγμη εξασφαλιζοντας ετσι τη στεγανοτητα του οικοδομηματος.

Εαν οι ρωγμες ειναι μεγαλες τοτε χρησιμοποιουμε αρχικα τα υλικα της Kryton για να τις κλεισουμε *Krystol Concrete Crack Repair)και ετσι η διαρροη νερου σταματαει αμεσως.