Απολυτη προστασια για στεγη και στεγανωση

Τα ασφαλτικα κεραμιδια ειναι τα μοναδικα που εκτος απο στεγαση προσφερουν παραλληλα και στεγανωση χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιηθει κανενος ειδους αλλη στεγανωση.Προσφερουν απαραμιλλη ποιοτητα και υψηλη αισθητικη και αποτελουν την ιδανιθκη επιλογη για την προστασια και την αξιοποιηση ολων των κτισματων.

Η ποιοτητα , η αξιοπιστια και η αποτελεσματικοτητα της στεγανωσης με κεραμιδια SmartRoof βασιζεται σε συγχρονες παραγωγικες διαδικασιες στην επιλογη των υψηλης ποιοτητας πρωτον υλων , καθως και στις αυστηρες διαδικασιες ποιοτικου ελεγχου.

1) Η υψηλη στεγανωτικη ικανοτητα του SmartRoof εξασφαλιζεται απο το ειδικο μιγμα οξειδωμενης ασφαλτου το οποιο εχει ως βαση την ασφαλτο τυπου Βενεζουελας.

2)Εσωτερικα , το SmartRoof ειναι οπλισμενο με προεμποτισμενο υαλοπλεγμα βαρους 125gr/m2 , το οποιο προσδιδει υψηλες μηχανικες αντοχες και διαστασιολογικη σταθεροτητα.

3)Ως ανω επικαλυψη χρησιμοποιειται ικανο στρωμα εγχρωμης ορυκτης ψηφιδας απο βασαλτη, προσταρευοντας το ασφαλτικο μιγμα απο υπεριωδη ακτινοβολια (UV).Η ειδικη επεξεργασια της ψηφιδας σε υψηλη θερμοκρασια , διασφαλιζει το αναλλοιωτο του χρωματος απο τις θερμικες , χρονικες και καιρικες καταπονησεις.

4)Ως κατω επικαλυψη χρησιμοποιειται λεπτοκοκκη χαλαζιακη αμμος για διαχωριστικη στρωση των ασφαλτικων κεραμιδιων κατα τη συσκευασια τους.

5)Τα καταλληλα σχεδιασμενα σημεια συμπληρωματικης συγκολλησης στην ανω και κατω πλευρα του SmartRoof , αυξανουν την σταθεροτητα της ανω και κατω πλευας του SmartRoof, αυξανουν την σταθεροτητα της κατασκευης και την αντοχη της σε υφαρπαγη απο τον ανεμο.

Προδιαγραφες ασφαλτικων κεραμιδιων

Τα ασφαλτικα κεραμιδια SmartRoof συμφωνουν με την προδιαγραφη της Ευρωπαικης Ενωσης EN 544 και ταυτοχρονα , η παραγωγη τους και ο ελεγχος τους ακολουθουν τις Διεθνεις προδιαγραφες ASTM D-3018/3461 , ASTM D-228 , AFNOR P-39302 , AFNOR P-39501.

Αξεπεραστα πλεονεκτηματα

Στη τοποθετηση τους

1)Ειναι ελαφρα για ευκολη μεταφορα και τοποθετηση.
2)Δεν σπανε, ειναι πολυ ευκαμπτα και απολυτως καταλαλληλα για στεγες με καμπυλες.
3)Εξασφαλιζουν επισκεψιμοτητα της στεγης.
4)Απλη και γρηγορη εφαρμογη χαρη στα ειδικα κοψιματα (οδηγους) που διαθετουν στο ανω ακρο.

Στη χρηση τους
Ειναι τα μοναδικα κεραμιδια που στεγαζουν προσφεροντας ταυτοχρονα και μονωση.
Εξασφαλιζουν απολυτη προστασια απο ολες τις καιρικες συνθηκες,
Ειναι ανθεκτικα στις πολυ χαμηλες θερμοκρασιες των ορεινων περιοχων (Δεν σπανε απο τον παγετο).
Εχουν αντοχη για μια ζωη , με σταθερη αποδοση χωρις συντηρηση.
Δεν επιτρεπουν αναπτυξη μικροοργανισμων (Δεν μουχλιαζουν).
Προσφερονται σε ποικιλια χρωματων και σχεδιων.
Ειναι φθηνοτερα σε συνολο κατασκευης.